Pages

Friday, June 17, 2011

Hp Charm & holder

yg ni first try buat hp charm yg ada gelang/pemegang




bahagian belakang dia

-bleh tulis ape je kt sini kan??
-simple, but menarik untuk di'identify'kan mengikut citarasa
-bleh gabung warna ikut pilihan hati ( ^ ^)

Sunday, June 5, 2011

tempahan-tempahan bulan mei 2011

yang ni brooch betuk love
tanpa nama - RM 2
tulis nama - RM2.50

ni pandangan depan dia

yang ni keychain
RM 2
(klu nak tulis nama kat belakang pun boleh, harga dia RM 2.50)

yang ni saiz paling besar, lebih kurang satu tapak tangan org dewasa,
RM 5


yang smile kecil2 ni buat masa ni harganya ialah RM2 - 4 unit