Pages

Saturday, July 23, 2011

Friday, June 17, 2011

Hp Charm & holder

yg ni first try buat hp charm yg ada gelang/pemegang




bahagian belakang dia

-bleh tulis ape je kt sini kan??
-simple, but menarik untuk di'identify'kan mengikut citarasa
-bleh gabung warna ikut pilihan hati ( ^ ^)

Sunday, June 5, 2011

tempahan-tempahan bulan mei 2011

yang ni brooch betuk love
tanpa nama - RM 2
tulis nama - RM2.50

ni pandangan depan dia

yang ni keychain
RM 2
(klu nak tulis nama kat belakang pun boleh, harga dia RM 2.50)

yang ni saiz paling besar, lebih kurang satu tapak tangan org dewasa,
RM 5


yang smile kecil2 ni buat masa ni harganya ialah RM2 - 4 unit

Monday, January 3, 2011

the one of my own


butterfly yang warna-warni
warna: hijau, biru, purple, kuning, merah, pink dan kelabu
HARGA PROMOSI : RM2*



yang ni, saya punyer http://www.emocutez.com


ini pandangan hadapan..

Saturday, January 1, 2011

some of cute

nama: car
warna: hijau, biru, purple, kuning, merah, pink

kereta-kereta comel ini bersaiz anggaran 4x6cm
HARGA PROMOSI RM2.00/SATU*

nama : love
warna : hijau(tiada dalam gambar), biru(tiada dalam gambar), purple,
kuning, merah, pink, kelabu
love yang sweet ini pula bersaiz anggaran 5x6cm
HARGA PROMOSI RM2.00/SATU*

emo-emo yang kecil ini adalah sebesar duit syiling 10sen
HARGA PROMOSI RM2.00/SATU SET(4 UNIT)*


bahan-bahan yang digunakan adalah dari material yang dipanggil foam,
bahan ini dijahit menggunakan benang .
semua produk dihasilkan secara handmake


**tidak termasuk kos poslaju